loader

Hotel Schimmelpenninck Huys 🇳🇱

Hotel Schimmelpenninck Huys
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
12-06-2023 00:39

Wij hadden gekozen voor een suite met bubbelbad. Het hotel bevindt zich wel vrij midden in de stad Groningen, wat misschien niet voor een ieder ideaal is. Voor de rest was het qua parkeren in de parkeergarage wel goed geregeld, misschien wel wat prijzig met 23 euro per dag. Ontbijt was niet super uitgebreid en kon je zelfs wel teleurstellend noemen. Hotelpersoneel beleeft volgens mij niet veel plezier in hun werk. Dit wordt ook uitgestraald en komen daarmee verveeld over.

0
Anonymous
07-17-2023 14:16

Wij hebben een heerlijk nachtje geslapen in hotel Schimmelpenninck. Ok, de kamers zijn misschien wat gedateerd en kunnen een opfrisbeurt gebruiken. Maar het is en blijft natuurlijk ook de charme van dit hotel. Helaas was het wat warmer in onze kamer (buiten was het gewoon erg warm geweest) en in de vloer van onze kamer leek wel een warme leiding te liggen oid. Maar goed, met de ventilator en de ramen open ging het prima. I.d.d. ook wij hadden geen uitzicht maar keken op een muur van een dun steegje met veel duiven. Maar echt geen last van hoor. (Ti's dus maar net hoe je iets ervaart en er mee omgaat). Personeel: Zeer vriendelijk Ontbijt: Snap niet dat iemand kant schrijven dat hem niet uitgebreid zou zijn. (Of die was ergens anders dan wij). Echt van alles en nog wat kon je kiezen. Heerlijk zoals je graag wilt ontbijten. Voor een ieder wat te vinden. Ook wij hebben gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheid in de garage van het hotel. Vond dit persoonlijk ook wel aan de prijs hoor. €15,- zou beter staan dan bijna €24,-!!! We hebben 's middags (na 17:00 uur) ook nog even een glaasje gedronken in de binnen tuin. (Waar je bij inleveren van je bonnetje 4 heerlijke bitterballen gratis ontvangt). Nou, en naast deze heerlijke beleving is en blijft Groningen een top stad. Winkels voldoende, terrassen voldoende en ga ook eens naar het dak van het Forum! (Gratis open tot 18:00 uur). Ook de in het Forum erg mooi hoor.

0
Anonymous
06-29-2023 23:33

Hotel midden in Groningen. Perfecte ligging. Geen vraag is te veel. De suites zijn verouderd, maar heel schoon. Het bubbelbad perfect voor de vrouw, na het bad helaas geen warm water om te douchen ! Het eten 5 gangen menu 'culinair' was beetje flauw, maar wel te eten. De bedden waren zeeeeer goed en genoeg handdoeken. Vreemd was dat je een aanvraag moest doen om de kamer op te frissen. Het hotel heeft dringend een interne verbouwing oftewel face over nodig.

0
Anonymous
06-28-2023 17:07

Wij zijn al meerdere malen in dit prachtige hotel geweest. De kamers zijn heel ruim (deluxe en suite), schoon en de oude sfeer en stijl vinden wij erg charmant. Het enorme bubbelbad is geweldig! Een winnaar en aanrader. Hartje centrum, goede bedden en heerlijk ontbijt!

0
Anonymous
05-07-2023 21:17

Niet voor herhaling vatbaar, geen fijne ervaring. Wij hebben onze hightea cadeaubon hier ingeleverd. Volgens de website is het hotel beroemd om haar luxe en uitgebreide high tea waarbij alle producten huisgemaakt en met de grootste zorg samengesteld zouden moeten zijn. Dit viel vies tegen. De serveerster was vriendelijk, maar onbekwaam. Gaf verkeerde uitleg (hartige muffins werden scones genoemd) en vergat het gekookte water te brengen, moesten we na een aantal minuten zelf nog om vragen. Mijn man vroeg of het mogelijk was ook een kopje koffie erbij te krijgen, dit was geen enkel probleem, alleen achteraf bleek ineens dat deze dan extra in rekening gebracht werd. Dit werd niet genoemd. De broodjes waren lekker, maar weinig keus, alleen ham en kaas. De bonbons waren eerder een soort marshmallow snoepjes, niet lekker. De scones en brownies waren lekker, de boterkoek niet (1 smaakte zuur) en de cheesecake was middelmatig, 1 zag er heel onsmakelijk uit (zie foto). We hebben veel niet opgegeten. Daarnaast hadden we maar keus uit 4 theetjes, waarvan 3 Ceylon en 1 rooibos. Absoluut het geld niet waard! Ik heb al veel high tea's gedaan, waarvan dit de duurste, en ik vond het de slechte high tea die ik ooit heb gedaan. Mijn maag was ook direct van streek terwijl ik niet alles heb gegeten. Het hotel lijkt in eerste instantie luxe, maar is gedateerd en smoezelig. Veel vlekken, kruimels, plakkerige tafels etc. De locatie is wel prima, mooi buiten terras ook. Het personeel is niet heel vriendelijk en behulpzaam, lijkt erop dat ze gewoon puur geld willen verdienen en klaar. Helaas al met al geen fijne ervaring, niet voor herhaling vatbaar dus.

0
Anonymous
04-17-2023 02:59

Wat een oudbollige toestand in het Schimmel hotel. Alles was net niet kapot, je moet mega voorzichtig zijn met alles. De badkamer was groter dan de kamer zelf, wat al bizar is. Erg gehorig op de gang. Je kan niet het raam open doen en de gordijnen open houden want dan kijkt iedereen naar binnen. Dus alles bleef potdicht wat resulteerde in een warme kamer. Waarom zijn er 600 lichtknopjes bij het bed? Tijdens een potje worstelen in bed knal je steeds het licht aan met je hoofd en lig je daar met je doos in het licht - en al helemaal met de gordijnen open. Het bad was lekker maar dat lag vooral aan het gezelschap De sleutel moest je steeds achterlaten bij de ingang, dat duurde elke keer zo lang omdat er net weer een veelvragende gast staat waar je 100 jaar op moet wachten. Buitenplaats was wel mooi met de lichtjes. Hotel schimmel zat niet vol schimmel dus dat is ook wel prettig. Schijnt dat hier ook bn’ers overnachten - nu ga ik al helemaal niet meer hierheen. Alleen maar overlast.

0
Anonymous
04-07-2023 11:35

Fantastisch gehad lieve medewerkers en ja het hotel moet opgefrist niet teveel want dan is de charme van het gebouw weg. Diner kregen wij bij restaurant m die aan de andere kant van de binnentuin ligt. Erg goed gegeten heerlijke wijn en ook fijne medewerkers. De volgende avond daar koffie en wijn gedronken werden hartelijk ontvangen en kregen ongevraagd wat lekkernijen. Groningen een heerlijke stad om van alles te doen en dan ook nog een prachtig hotel midden in het centrum. Wij komen terug!

0

Related Places

Motel 6 Lafayette LA

2216 NE Evangeline Thruway, Lafayette, LA 70501, United States

60083
5
The Corinda Collection

3C Aberdeen St, Glebe TAS 7000, Australia

77714
8
Restauracja i hotel ,,Pod Kominem''

Ignacego Mościckiego 18, 26-110 Skarżysko-Kamienna, Polska

3
0
Hotel Giardinetto

Piazzale Santa Maria Elisabetta, 3, 30126 Venezia VE, Italia

74531
1
Casa Vacanze Paolo VI

Via Pier Antonio Meneghelli, 9, 35128 Padova PD, Italia

57683
8
Days Inn by Wyndham Huntington

5196 US-60, Huntington, WV 25705, United States

69411
3
Hotelschip Averechts

Hoge der A 10-11, 9712 AC Groningen, Nederland

53046
0
Crowne Plaza Atlanta - Midtown, an IHG Hotel

590 W Peachtree St NW, Atlanta, GA 30308, United States

63358
2
RnR Serviced Apartments Adelaide

14 Sturt St, Adelaide SA 5000, Australia

55800
8
Hotel Ristorante Donato S.R.L.

Viale della Resistenza, 73, 80012 Calvizzano NA, Italien

25700
0
Wynyard Hotel

107 Clarence St, Sydney NSW 2001, Australia

79462
8
Hotel Seehof

Seehofstrasse 11, 8008 Zürich, Schweiz

29153
0
Feathers Hotel, Bar and Restaurant

Sgwar Alban, Aberaeron, SA46 0AQ, United Kingdom

25522
0
PlusHotel

Strada Henry Ford 20, Craiova 200746, România

77158
7
The Lancaster Hotel Amsterdam

Plantage Middenlaan 48, 1018 DH Amsterdam, Nederland

62112
6
Point 2 RU