loader

Iaki Conference & Spa Hotel 🇷🇴

Iaki Conference & Spa Hotel
Maps
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
09-06-2023 19:48

Am petrecut o noapte la hotelul Iaki, un loc drăguț, poziționat foarte bine în stațiune. In schimb senzația generala e de un hotel de 2-3 stele. Personalul este foarte amabil insa recepția necesita îmbunătățiri (nu vorbesc de personal), prima impresie este foarte importanta la un hotel iar nici intrarea, nici recepția nu îți lasă o impresie buna. In tot hotelul persista un miros neplăcut, îl simți imediat ce intri. Am văzut că încearcă să acopere mirosul cu odorizante peste tot insa se pare că fără succes. Zona de Spa este foarte ok și drăguț (punctul forte al hotelului). Chiar daca piscina este deteriorata destul de mult (căptușeală desprinsă in multe locuri și mucegai la marginea piscinei). Covorașele de la lift, chiar daca se schimba zilnic se pare că nu se și spala zilnic sau așa lasa impresia (destul de murdare par). Mic dejun bogat și gustos! Cafeaua la espressor, un bonus bine venit! Cina am luat-o tot la hotel, preturi destul de mari, mâncarea buna insa atmosfera de cantina. In primul rand liniște totală (nu era nicio muzica in sala). Salonul, același cu cel de micul dejun cu toate cestile, paharele aranjate pentru a 2-a zi in mijlocul salonului. O atmosfera pe care o regăsești doar într-o cantina de facultate cu autoservire (unele au și muzică pe fundal și atmosfera mai plăcută). Per total impresie de hotel de 3 stele. Cred că necesită ceva update pentru a readuce hotelul la standard.

0
Anonymous
08-14-2023 06:06

O locație în care ești tratat cu respect și care merită clienți din rândul oamenilor de calitate. Aici se regăsește confortul și serviciile ce pot acoperi pretențiile tuturor, de la cel mai mic, până la cel mai mare: piscină interioară, piscină exterioară, piscină pentru copii, posibilitatea de a urma cursuri de înot, SPA, jacuzzi, muzică live, plajă privată, locuri de joacă pentru copii, bar, restaurant cu mâncare pe gustul tuturor, extrem de diversificată la mesele incluse în pachetul de cazare, mini bibliotecă cu cărți pe care le poți împrumuta, posibilitate de a utiliza prosoapele hotelului chiar și la plaja de la malul mării, nu doar la piscină, parcare privată și domni care sunt foarte atenți la cerințele șoferilor. De remarcat o Doamna Manager din zona recepției, care este foarte atentă și serviabilă cu fiecare client în parte, tineri de la bucătărie gata să sară în ajutor, să te servească impecabil, tineri de la plaja privată (Sebastian și Cătălin) foarte amabili și respectuoși, un domn profesor de înot care salută pe fiecare persoană în parte care accesează zona de SPA, un personal în mare parte foarte bine educat și deloc arogant. Cu alte cuvinte: totul la superlativ! Felicitări tuturor celor care aduceți o stare de bine celor ce au onoarea să acceseze locația IAKI din Mamaia.

0
Anonymous
06-24-2023 21:19

Cred ca cel mai important aspect îl reprezinta personalul foarte serviabil inclusiv personalul de pe plaja în special Sebastian, Cosmin și Cătălin, doamnele de la curățeniei cel puțin cele de la etajul 4 super super și dl de la parcare (mai plinut) super de ajutor. Mâncarea excepțională ca de obicei și curățenia exemplara. Ca și aspecte negative : 1. Pe plaja pot sa vina și persoane care nu sunt cazate în hotel(inclusiv cu animale de companie)..... ceea ce da o nota foarte proasta Hotelului, și deși am anunțat personalul de atunci (nu erau cei 3 baieti) au zis ca nu știu de aceasta regula și i-au lăsat sa între în mai multe zile cu cățelul pe plaja. 2. Barul de pe plaja este hoție( le ceri ceva îți oferă altceva și te mint în fata ca este ce ai comandat și plătit inclusiv domnisoara care are rolul de barman tupeu maxim) 3.Asa zisul loc de joaca este sub jalnic, Jucării rupte care pot pune viata copiilor în pericol și aceleași de când au deschis locul de joaca(nimeni nu se ocupa de el) 4. FURNICI......(pentru asta merita control ) atât în camere cât și jos pe terasa. 5. Mobilier extrem de vechi, managerii știu ca suntem în 2023 și ca nu mai este Hotel București????????

0
Anonymous
06-22-2023 01:18

Hotelul este din vremurile lui de glorie. Insa amplasarea locației și implicarea echipei pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie, e suficient pentru un sejur de calitate. Desigur, întâlnirea cu Hagi în lobby, care iti da bineînțe in trecere, face toți banii. 😁

0
Anonymous
05-12-2023 13:14

Mic dejun comun, recomand refresh la mobilierul din camere si restaurant, precum si curatarea balcoanelor. Personal atent si prietenos! Hotelul, pe exterior si unele zone din interior, arata bine, cu spatii generoase. Pt pozitionarea hotelului acord 5 stelute!

0
Anonymous
03-27-2023 03:44

Am revenit, a sasea oara , in luna iunie 2023. O adevarata oaza de relaxare, ca de fiecere data. Daca faci abstractie de imprejurimi poti spune ca esti in orice locatie renumita din Europa Centrala. Camera curata, bai stralucitoare, mic dejun variat si bogat, personal dedicat si foarte amabil, incepand de la parcare, receptie, masa, piscina. Pacat de plaja largita care de ceva ani ne tine asa departe de mare. Recomand cu caldura . PS : am facut o recenzie in iunie dar nu a fost publicata, asa ca am sters-o si am scris alta, in aceeasi nota.

0
Anonymous
03-13-2023 12:59

Totul a fost la superlativ. Echipa Yaki(departament rezervări,receptie,restaurant,personal curățenie,spa) poate fi considerată campioana la ospitalitate si profesionalism la tot ce e legat de satisfacția clientului. Multumesc d-rei CRISTINA de la departamentul rezervări care este o persoana minunată si foarte amabilă,mi-a facut rezervarea in lunile iunie si septembrie. Aapartamentul superior cu vedere la mare a fost superb,restaurantul luxos,serviciile de inalta calitate,mancarea delicioasa.Dl.NICU de la restaurant este mereu amabil,servirea impecabilă. Revin cu mare drag de ani de zile. Multumim echipei Iaki pentru toate facilitatile pe care ni le-au oferit. MANUELA,BUSTENI

0
Anonymous
02-27-2023 20:05

Se spune că Mamaia e perla litoralului românesc! La Iaki se adeverește! De la parcare, cazare, restaurant, piscină, totul merită laude! Din păcate plaja a suferit modificări majore, și nu în sensul bun! La șezlonguri sunt 3 băieți excepționali! Sebastian, Cătălin și Valentin! Mulțumim lui Tibi de la Piano Bar din incinta hotelului pentru servire!Bravo și lui Codrin de la piscină! Bravo băieți pentru munca depusă! Serviabilitate, promptitudine și corectitudine!

0

Related Places

I - Candy Hair & Beauty

93 Charleston Rd N, Cove Bay, Aberdeen AB12 3SZ, United Kingdom

81212
8
United Electrical, Radio & Machine Workers of America (UE)

4 Smithfield St 9th Floor, Pittsburgh, PA 15222, United States

24904
0
Gibson & Associates

18 Becher St, London, ON N6C 1A3, Canada

29995
0
Crestone Detox Austin - Alcohol & Drug Rehab

301 Highland Dr, Taylor, TX 76574, United States

74009
8
Lombard Party & Events Cannington

1490 Albany Hwy, Beckenham WA 6107, Australia

79765
5
Smoke & Vape Shop

380 Hicksville Rd, Bethpage, NY 11714, United States

82359
5
VIP Hair & Beauty Salon

336a Duke St, Glasgow G31 1QZ, United Kingdom

72033
1
Wok & Bowl

27 Rue du Taur, 31000 Toulouse, France

79416
12
John Lewis & Partners

Westquay Shopping Centre, 23 Harbour Parade, Southampton SO15 1QA, United Kingdom

33307
0
Living Room Bar & Kitchen

Quai du Mont-Blanc 11, 1201 Genève, Schweiz

80592
10
Da Piero Cut & Coloration

Bonner Talweg 67, 53113 Bonn, Deutschland

73639
1
Lisa's Ironing & Laundry

77 St Michael's Ln, Headingley, Leeds LS6 3BR, United Kingdom

81306
5
BLD Holz & Transport GmbH

Ebberghöhe 21, 33659 Bielefeld-Senne, Deutschland

39006
0
Gemeinschaftspraxis Zahnärztinnen Agnes Karolini-Keilich & Elisabeth Karolini

Jungbrunnenweg 32, 33609 Bielefeld, Deutschland

64975
8
Hobart Float Wellness Spa & Massage

80 Bathurst St, Hobart TAS 7000, Australia

76167
7
Point 2 RU