loader

Hotel Del Mar 🇷🇴

Hotel Del Mar
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
08-30-2023 01:16

Tin sa mentionez ca acesti oameni pot intra in camera si cand nu se face curatenie (mi au luat patul pe care il aveam in plus pentru copii) iar doamnele de la curatenie au spus ca nu stiu nimic, au destule paturi (la receptie mi s a spus ca nu mai aveau paturi). Seful de sala la masa iti rade in nas. N ai voie cu o cafea in camera, n ai voie sa duci mancare in camera desi bebelusul tau doarme. Ospatarii te iau in ras! Te injosesc in ultimul hal! Feriti-va de hotelul asta pentru ca e risipa de bani

0
Anonymous
08-28-2023 12:02

Bună ziua, dezamăgitor pt 4 stele, curat , amabilitatea personalului ok dar....mâncarea....dezamăgire totala...era ceva cit și știi ca ai mâncat, mic dejun identic toate zilele, pranz și cina schimbate zilnic .. 2 ciorbe...2 salate...4-5 feluri de mâncare, desert...3 tipuri de prăjituri obosite.. .jenant pt 4 stele....iar pt plaja fiecare își aduce prosop de acasă deși alte hotele iti dau de la piscina lor( hotel Bavaria blu ).......urâtă experienta...nu o sa mai repet...

0
Anonymous
07-21-2023 12:10

Hotel Del Mar este de nota 10+. Locatia este foarte buna, plaja foarte frumoasa, camerele sunt mari, spatioase si curate, opulenta si bunul gust se vad si se simt la tot pasul, iar mancarea foarte buna si variata. De nota 10++ este si personalul hotelului, format din oameni frumosi, calzi, atenti, seriosi si profesionisti (si ma refer aici la toti, in special la cei de la Restaurantul hotelului, de la Receptie si de la Piscina, unde servirea a fost impecabila). Si, cu siguranta, si omul din spatele lor. Am avut o binemeritata vacanta foarte reusita, absolut nimic de reprosat, mai precis totul la superlativ! Multumesc cu recunostinta pentru tot! Si Felicitari! Lumea are nevoie de astfel de oameni frumosi si profesionisti, iar Mamaia/ Romania de astfel de hoteluri superbe! Cu siguranta voi mai reveni, pentru vacante, pentru conferinte sau intalniri de afaceri.

0
Anonymous
06-18-2023 11:48

Masa de seara nu este de stat, foarte saraca si exagerat de scumpa, niste cartofi prajiti de la amiaza si gratar de la amiaza petru 250 lei 3 persoane. in rest personalul destul de refractar greu comunicativ si cu frica sa nu supere sefii si clientii. Pentru dormit ok in rest de evitat! Per ansamblu maxim 2 stele!

0
Anonymous
05-01-2023 14:37

Experienta nu a fost placuta per total. Check-in-ul se face la ora 18:00. Am ajuns si in prima zi am vrut sa stam la piscina, insa se inchidea la ora 14:00. La plaja privata in prima zi de check-in nu ai acces, trebuie sa platesti sezlongurile. A doua zi piscina s-a inchis la ora 16:00. A 3-a zi am vrut sa stau la plaja privata, deoarece la piscina era circ si galagie provenita de la multi barbati de o alta etnie, insa am aflat ca accesul la plaja este de la randul 5 in spate. Am cerut sa mi se arate unde se stipuleaza aceasta regula, mi s-a spus ca pe website, apoi pe confirmarea de pe email. Cautand, nu era trecut nicaieri. Nu mi se pare in regula sa platesti acces la piscina si plaja privata, dar de fapt piscina sa fie fie inchisa, fie foarte mare galagie, iar plaja privata sa fie de fapt 3 randuri din spate. Doamna manager de plaja m-a intrebat daca nu cumva eu m-am decazat deja si nu mai am de fapt acces, in conditiile in care in ziua cazarii nu se ofera, ci a doua zi. Wifi-ul hotelului aproape nefunctional. Nu merita 4 stele acest hotel, platesti pentru niste facilitati pe care de fapt nu le ai sau le ai sub anumite conditii care nu sunt transparente de la inceput.

0
Anonymous
04-20-2023 21:37

Am fost cazați timp de 8 zile la acest hotel, recent în august. Pot sa zic ca am rămas foarte mulțumiți de primire, personal. Camera unde am fost cazați a fost foarte spațioasă, curata, balcon cu vedere la mare, este foarte aproape de plaja, micul dejun foarte gustos. Doamnele de la curățenie, recepție foarte receptive, întotdeauna am fost întrebați dacă mai avem nevoie de ceva. Micul dejun foarte gustos. Deoarece în ultima zi nu am mai rămas la micul dejun, am primit din partea hotelului la pachet mâncare pentru drum(am rămas plăcut surprinși). Hotelul dispune de piscina(cearșaf și șezlong gratuit la piscina), plaja privata cu șezlonguri gratuite pentru cei cazați. La sigur vom mai reveni. Am avut parte de o vacanta perfecta...

0
Anonymous
04-19-2023 20:54

O experienta neplăcută! Hotelul in sine este frumos, curatel(nefiind o pretențioasa), insa care va lasa o amintire neplacuta pe care nu cred ca o voi uita. Dupa 9 ore de călătorie, in dimineața urmatoare cand pornesti cu voiosie sa iti incarci bateriile in vacanta, am fost oprita la intrarea la micul dejun ca nu sunt imbracata adevat. Am rugat domnisoara sa se uite din nou daca caftanul lung pana in pamant, pe care il purtam, este transparent si indecent. Nu ajung bine la masa si seful de sala tine sa se prezinte si sa ma înștiințeze din nou de codul de vestimentatie. Am vizitat hoteluri de 5 stele cu acest caftan in lume, insa nimeni nu m-a facut sa ma simt atat de prost in propriile haine. Precizez ca am venit cu 2 copii mici si in calitate de mama, nu imi permit o tinuta indecenta. Sa tinem cont de faptul ca este un hotel situat la malul marii si lumea se imbraca de mare. Cu siguranță nu voi reveni pentru sentimentul pe care l-am simțit si deranjata in timpul mesei. Litoralul românesc, prin serviciile ei, prin reprezentatii care se uita la vestimentatie, in loc sa se uite la prestația lor, lasa un gust amar din toate punctele de vedere. Ne fac sa ne indepartam de ceea ce inseamna vacante in tara. Ps. Nu am spus nimic ca daca doresti sa mergi la baie de la plaja platesti 2 lei la vecini.Prosoape de plaja nu au.

0
Anonymous
02-26-2023 14:29

De departe, cea mai mare dezamăgire - am ales acest hotel adăugând filtre pe booking: Spa, piscina, parcare, 4 stele. Când am făcut rezervarea am întrebat dacă se poate face early check in, in loc de ora 6pm, având in vedere ca voi sta doar o noapte și mi s-a confirmat ca da. Ajung la locație in jur de ora 14 și domnișoara de la Recepție imi flutura o foaie in fata spunând ca ea are o lista de așteptare ptr checkin și ca au doar 2 doamne la curățenie - “cât sa facă și 4 mâini”. Ok, spun, putem merge la piscina între timp? Răspunsul este Nu, ca astăzi au piscina pana la ora 2pm deschisă și nici serviciile de masaj nu le mai au, dar sa mergem pe plaja ca ne suna ea; bun și făcut, 2h mai târziu (deja 4pm) ii scriu doamnei de la rezervare care mi-a spus despre early check in, iar apoi 5 min mai târziu sunt sunată sa vin sa fac checkin - ajungem in fata ușii și supriza, camera nu este gata, mai stam 10 min in fata ușii; ne cazam intr-un final, iar alta supriza este ca, acesta camera fiind la etajul 1, vederea înspre gradina, era de fapt spre acoperișul clădirii de langa care obstrucționa toată lumina și mai mult decât atât, aveam și gratii; despre parcarea prezentată pentru hotel, trebuie sa fii noros sa prinzi un loc bun, altfel poți parca unde apuci și sa pleci cu mașina zgâriată. Atașez o poza cu vederea superba a camerei noastre. Dezamăgitor cum un hotel de 4 stele, Cu prețuri atât de mari, care spune ca oferă atât de multe beneficii, oferă doar beneficiile unui hotel de 2 stele; am călătorit in toată lumea, la diverse hoteluri, însă niciodată nu am întâlnit o domnișoara la Recepție, atât de “amabila”

0

Related Places

Undefined

35 King William St, Hamilton, ON L8R 1A1, Canada

34053
0
Le tablier noir

84 Av. de Champagne, 91420 Morangis, France

19213
0
Nando's Sheffield - The Moor

Unit 2, 24 The Moor, Sheffield City Centre, Sheffield S1 4PA, United Kingdom

81206
5
Gastro System Point GmbH

Weeserweg 23, 47804 Krefeld, Deutschland

70580
2
Tanzcafe Hubertus

Hubertusstraße 2, 83043 Bad Aibling

8669
0
Mucho Burrito Fresh Mexican Grill

1510 Plessis Rd #2, Winnipeg, MB R2C 5R5, Canada

25724
0
Restaurant Minang Kabau

Plaszoom 500, 3062 CL Rotterdam, Nederland

5979
0
Eurohotel

Via Giuseppe Sirtori, 24, 20129 Milano MI, Italia

73379
3
Masal Dosa

Schaffhauserstrasse 413, 8050 Zürich, Schweiz

72630
10
Noodles and Company

3119 Crooks Rd, Troy, MI 48084, United States

27353
0
Manena Hostel Genova

Vico alla, Vico della Chiesa della Maddalena, 9/1, 16124 Genova GE, Italia

81550
8
Bollywood Restaurant

5-6 Hollybrook Way, Littleover, Derby DE23 3TZ, United Kingdom

25456
0
das hotel am alten park

Frölichstraße 17, 86150 Augsburg, Deutschland

69857
8
Brauerei Gasthof Zenglein

Pfarrer-Baumann-Straße 23, 97514 Oberaurach, Deutschland

28677
0
The Hotel Windsor

111 Spring St, Melbourne VIC 3000, Australia

63530
1