loader

Roobol Tilburg 🇳🇱

Roobol Tilburg
  • 81666
  • +31137514000
  • Aabe-straat 35, 5021 AV Tilburg, Nederland
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
09-24-2023 10:55

In de winkel super geholpen, maar dan begint de ellende. Bij levering is de rails van de lamellen verkeerd. Wij wilde een middensluiting, ging naar 1 kant. Zou opgelost worden, krijgen we de goede rails sluiten de lamellen niet. Weer een dag vrij moeten nemen om het op te laten lossen, helaas niet opgelost. Wederom een dag vrij genomen want er was een oplossing! Helaas was deze oplossing voor stoffen lamellen en die hebben wij niet. Enige oplossing tegen de kier is vast laten maken aan de muur die net gestuced en geverft is??? Dit willen wij niet en dan geven ze aan niets meer te willen doen. De monteurs vonden het zelf ook geen optie, maar Roobol denkt niet aan een eventuele compensatie. Nooit meer Roobol!!

0
Anonymous
09-15-2023 17:41

Vanaf dag 1 zitten de plinten los en sluiten de naden van het laminaat niet goed aan. We hebben ze terug laten komen maar ook dit heeft niets uit gehaald. Het laminaat zat er nog geen half jaar in een heeft al verschillende deuken en gaten. Service en kwaliteit is heel slechte. Wij kopen hier nooit meer!

0
Anonymous
08-10-2023 05:27

Voor ons nooit meer roobol! We hadden overgordijnen in de wave plooi besteld bij ze d.m.v. een geschatte offerte die ook getekend moest worden. Op deze offerte kregen we het maken van de wave plooi gratis, waar ze normaal geld voor vragen. De offerte is nog door een collega nagekeken omdat het een nieuwe medewerker was die niet zeker was of alles goed was, dan kan ik er toch vanuit gaan lijkt me dat ze alles goed hebben gedaan? Voor een meerprijs kwamen ze de gordijnen thuis opmeten en daarna zouden we de definitieve offerte krijgen. Het was allemaal iets groter als we dachten dus het was duurder, leek ons logisch. Totdat ik de nieuwe offerte zag en dat mij opviel dat het gratis maken er ineens af was. Ik heb de winkel gebeld want ik dacht dat ze een fout hadden gemaakt, dit bleek bewust gedaan te zijn want zoals de medewerker aan de lijn zei hoort dit geld te kosten en hun hadden het fout gedaan en daarom zette ze dat nu recht door het nu wel in rekening te brengen. Hier heb ik zelf moeten achterkomen, anders zouden ze niks gezegd hebben hierover. Ik gaf aan het daar niet mee eens te zijn dat ik heb getekend voor de korting en dat het 2x is nagekeken dus dat ik alleen de extra kosten wilde betalen voor wat het groter was. Hier kwam ik met de winkel niet uit, ik kon wel annuleren maar was dan wel de kosten van het opmeten kwijt waar ik het uiteraard ook niet mee eens was. Uiteindelijk nadat ik de klantenservice belde kreeg ik mijn gelijk en werd de 75 euro korting voor het gratis maken van de wave er weer afgetrokken. Vervolgens na levering kwam ik erachter dat er geen loodjes in de gordijnen zaten , ik de bon nakijken bleek het wel berekend te zijn. Ik de winkel weer gebeld, werd al niet geloofd in eerste instantie , ze zullen er wel uitgevallen zijn werd er gezegd. Na meerdere keren overtuigen zei een medewerker dat hij de dag erna wel kwam kijken. Hij constateerde hetzelfde: geen loodjes in geen van de gordijnen. Wel moest ik meerdere keren horen dat het vreemd was en dat hij het nog nooit had meegemaakt dat ze nergens erin zaten. Ze werden besteld en heel veel weken later nadat ik weer zelf heb gebeld kwamen ze ze eindelijk brengen en erin doen nadat eerst de afspraak ook nog verzet was. De medewerker kreeg ze met moeite erin maar ik kreeg weer het verhaal te horen dat het vreemd was en of ze niet toch los in de zak zaten enz. Als ik zag hoe moeilijk hij ze erin kreeg lijkt het me onwaarschijnlijk dat ze er zomaar uit zouden kunnen vallen. Al met al hebben ze me 2 keer flink geprobeerd te neppen en me het gevoel gegeven alsof ik een leugenaar ben omtrent de loodjes terwijl ze zelf hun werk zelf niet goed hebben gedaan. Wat mij betreft dus nooit meer, tevens blijken ze achteraf ook gewoon ontzettend duur te zijn en voor deze dure prijs wordt je opgelicht en moet je de gordijnen nog zelf ophangen ook.

0
Anonymous
06-17-2023 17:02

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel in de winkel. Uiterst vriendelijk geholpen. Ook na het leggen van de vloer hield de service niet op. Ik kon dan ook gewoon het restant (er was 1 pak over) retourneren en kreeg mijn geld terug. 1 kleine opmerking, maar dat is meer richting Roobol algemeen en niet de winkel. Plannen geschied 1 dag van tevoren waardoor je een hele dag vrij moet houden voor bijvoorbeeld alleen het afleveren van het materiaal. Beetje jammer. Vloer leggers waar zeer vriendelijk en beleefd. Resultaat mag er ook zijn!

0
Anonymous
05-16-2023 12:39

Wij hebben hier vorig jaar duette gordijnen voor heel het huis gekocht. Toen werden we erg vriendelijk geholpen. Maar als je komt omdat er een onderdeeltje van kapot is zijn de dames in de winkel niet meer zo vriendelijk. Ze luisteren ongeïnteresseerd en geven nog net op geen snauwerige manier antwoord.

0
Anonymous
05-08-2023 18:19

Klantvriendelijkheid is totaal niet aanwezig. Wij voelden ons daar absoluut niet welkom. Als mijn man als klant de medewerker niet had gegroet, had hij geen woord gezegd denk ik. Hij keek met een boze blik en zei met moeite hallo.

0
Anonymous
04-17-2023 07:46

KOOP HIER NIKS !!! In de winkel werden we dan wel goed geholpen, maar er moest wat hersteld worden, daarvoor moet een afspraak gemaakt worden wat moeilijk gaat en dat terwijl ik momenteel veel thuis ben aangegeven dat ze altijd kunnen komen na elf uur ligt er een kaartje in de bus dat ze circa negen uur zijn geweest, ervoor werd eerst nog gevraagd of ik kon werken in de middag uhh het was om een fout te herstellen. Na een paar weken komt de monteur blijkt dat hij niet de juiste spullen bij heeft, dus maar weer een afspraak maken kan alleen op woensdag of vrijdag, afspraak gemaakt voor vrijdag dan gaan maar een dag korter op vakantie nou op de afgesproken dag komt de monteur heeft ipv twee onderdelen maar enkel dopjes bij koste minder dan vijf minuten om ze erop te zetten we hadden ze eventueel zelf kunnen doen, dus moeten met dit super bedrijf weer een afspraak maken !! Terwijl we intussen zo'n drie maanden geleden de rolgordijnen hebben maar nog steeds niet in orde dus. Wat ben ik al vaak boos geworden op dit bedrijf, niet op de monteur deze kan er niks aan doen hij zei dan ook bij aankomst durft eigenlijk niet te komen / ja dat snap ik wel. Oohh hoe kan een bedrijf slechte service hebben.

0

Related Places

Tapijt- & Gordijnshop Emmen

Warmeerweg 2, 7815 HG Emmen, Nederland

6742
0
Gordijn Wereld

Boekhorststraat 30A, 2512 CR Den Haag, Nederland

5631
0
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Zuidoost

Sijsjesbergweg 10, 1105 AL Amsterdam, Nederland

62331
7
Carpet Creations

Goudenregen 14, 8141 XA Heino, Nederland

6147
0
Carolien Meubelstoffering

Spijkerstraat 239-1, 6828 DE Arnhem, Nederland

6983
0
Action Tilburg

Wagnerplein 113, 5011 LR Tilburg, Nederland

65648
8
Ten Dam Vloeren

Kwadijkerkoogweg 21, 1442 LA Purmerend, Nederland

5893
0
Action Dordrecht

Grote Markt 2-7, 3311 BG Dordrecht, Nederland

6410
0
Parketmann BV - Parket & Stoffering

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS Arnhem, Nederland

41947
0
Laminaat Plaza Almere

Markerkant 10 25, 1316 AB Almere, Nederland

72053
4
Warenhuis Strant

Lietingstraat 62, 5368 AC Haren, Nederland

6831
0
Estafette recyclewinkel Oosterwolde

Venekoterweg 21, 8431 HG Oosterwolde, Nederland

41637
0
Evo-Wood

Calenwiel 13, 5056 DB Berkel-Enschot, Nederland

34329
0
Janssen Antieke Schouwen B.V.

Dostalstraat 55, 5011 LA Tilburg, Nederland

6799
0
Flying Tiger Copenhagen Arnhem

Koningstraat 70, 6811 DJ Arnhem, Nederland

6749
0
Point 2 RU