loader

Bartels Hifi - Tv - Domotica Tilburg 🇳🇱

Bartels Hifi - Tv - Domotica Tilburg
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
01-30-2024 22:11

Subwoofer ter reparatie aangeboden, maanden gewacht en toen maar eens geprobeerd om ze te bereiken, dit was een hele klus ze zijn bijna onbereikbaar, via het sturen van meerdere mails uiteindelijk gelukt. Uiteindelijk op gehaald geen enkel excuus of iets wat lijkt op service. Altijd klant geweest maar dit was de laatste keer dat ik daar iets koop.

0
Anonymous
01-26-2024 23:30

Zijn telefonisch en per email niet bereikbaar. Dagen lang meerdere keren gebeld echter zonder resultaat. Op email wordt eveneens niet gereageerd. Uiteindelijk kapotte tv maar weer opgehaald. Zou in eerste instantie ergens anders staan maar bleek toch in het pand aanwezig. Een beetje druk uitoefenen bleek nodig. Heel veel smoesjes gehoord. Uiteindelijk de TV weggebracht voor reparatie naar een andere zaak en was binnen 1 week gemaakt..

0
Anonymous
01-18-2024 03:14

Ik sluit mij aan bij alle negatieve recensies die hieronder staan en waarschijnlijk straks ook hierboven. Bartels Tilburg speelt verstoppertje en negeert de klant compleet in de hoop dat deze het erbij neerlegt. Neemt service niet serieus. RETOURNEREN NIET MOGELIJK als eigenaar Bob het via internet in de winkel voor je besteld. In oktober 2023 heb ik omtrent een retour 20x gebeld, 4 mails verzonden en 2 contactformulieren via de website gestuurd. Nooit reactie op gehad. Uiteindelijk weer naar de winkel gegaan en daar werd mij verteld dat 'de directie' op 'het hoofdkantoor' er eens naar zal gaan kijken. Niets meer van gehoord. Wellicht een mooie winkel om iets te beluisteren, maar koop daarna gewoon bij Stassen, Doublepoint of Hifi Klubben als je wél service, bereikbaarheid en een bedenktermijn wilt hebben. Daarnaast ben je bij deze concurrentie vaak ook goedkoper uit.

0
Anonymous
12-29-2023 13:27

Enkele weken geleden een tv besteld en betaald €3499, leverdatum afgesproken (20 Oktober). Gehele dag gewacht, geen tv, geen mail, geen bericht. Mail gestuurd met de vraag waarom er niet geleverd is, na enkele dagen via mail antwoord dat ze uit gingen zoeken wat er fout gegaan was bij de afdeling logistiek, zijn ze nu waarschijnlijk nog mee bezig niets meer vernomen. 26 Oktober via mail mijn geld terug geëist, ontbinding koopovereenkomst, geen reactie. Herinnering mail op 3 November, ook geen reactie, verschillende keren gebeld, telefoon wordt niet opgenomen. Vandaag klacht ingediend bij de ACM, en aanklacht oplichting ingediend bij de politie. Volgende stappen laat ik over aan mijn jurist. Als je geld je lief is en je geen gedoe wilt vermijd dan deze winkel. Wordt vervolgd. Update, 14-12-2023 Onder druk van mijn jurist heeft de firma ''list en bedrog'' (Bartels) eindelijk het door mij betaalde bedrag teruggestort, daar ze bij weigering hiervan op veel hogere kosten (incasso/rechtszaak) uit zouden komen. Vraag me af hoeveel mensen die hier niet de middelen voor hebben bij hun de dupe zijn geworden. Mijn advies is dan ook wanneer je hier onverhoopt mee te maken krijgt, meld het bij de A.C.M, wanneer die meerdere meldingen krijgt ondernemen ze echt wel iets. Doe aangifte bij de politie, (kan ook online) Schakel b.v. een deurwaarder in, die kosten krijg je meestal wel terug. Ze zijn ook niet aangesloten bij een webshop keurmerk/winkel waarborg, Ze schermen graag met de term 5 sterrenspecialist (dit is een farce) je kunt alleen op uitnodiging een review plaatsen. Ze komen hun eigen leveringsvoorwaarden niet eens na, ook de wettelijke niet. Als je bij hun iets koopt zijn ze supervriendelijk, wanneer er geleverd moet worden zijn ze niet thuis. WEES GEWAARSCHUWD.

0
Anonymous
12-09-2023 01:36

Ook ik ben er 'ingetrapt'. Ik dacht bij een webwinkel te kopen, welke een eigen, fysieke, winkel hebben en die al even meegaan (bestaan al een hele tijd). Ik heb een beugel voor mijn Spectral meubel besteld, een eenvoudige bestelling zonder noodzaak van advies e.d. maar ik krijg maar niets geleverd, het blijft angstvallig stil aan de kant van Bartels. Reageren niet op mails, niet op contactformulieren en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik overweeg nu ook juridische stappen, niet omdat ik een schrikbarend bedrag heb uitgegeven. Maar uit principe.

0
Anonymous
10-20-2023 01:01

Na aanvankelijk irritaties over de telefonische bereikbaarheid (verbeterpuntje), toch maar naar de winkel gereden. Daar zijn we zeer professioneel geholpen. Het probleem mbt het niet op voorraad zijn van de door ons bestelde TV toestel is ver boven verwachting goed opgelost. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over het begrip, het meedenken en de perfecte oplossing. Lang leve de vakspecialist! Alleen daar kan je nog deze service krijgen.

0
Anonymous
07-18-2023 01:11

En ja hoor… hier de volgende ontevreden klant!! Had ik maar eerder deze reviews op Google bekeken. Zoals mijn voorgangers ook hebben ervaren is dit op het oog een nette winkel met mooie merken/producten. Verkopen lukt ze wel maar zodra je de reparatieservice of service in het algemeen nodigt hebt zijn ze niet meer te bereiken en reageren nergens op. In november mij Piega subwoofer ter reparatie aangeboden, deze zou in ongeveer 3 weken nagekeken/gerepareerd kunnen worden. Helaas woon ik niet in de buurt om even langs te gaan dus ben aangewezen op telefonisch/mail contact. Na 4 weken meerdere keren op verschillende dagen gebeld (om de status van de reparatie te achterhalen) naar het juiste nummer van “Bartels”, geen reactie. Contactformulier ingevuld op de site, geen reactie. Na vijf weken, tussentijds nog meerde keren gebeld, komen ze via de mail met de reactie “wij zullen dit nagaan voor u, hoort u nog” Je kunt natuurlijk ook eerst intern overleggen en dan een antwoord geven….!! 1,5 week later nog geen antwoord, weer meerdere keren (niet overdreven vanaf het begin zo’n 80 keer) gebeld op verschillende dagen met verschillende telefoons, er word niet opgenomen. Weer een week later nogmaals een mail gestuurd met het dringende verzoek de reparatie niet meer uit te voeren en de subwoofer klaar te zetten zodat ik deze kan komen ophalen en elders laat repareren. Weer geen reactie, dus maar weer vele keren bellen.. Met een beetje geluk word de telefoon ineens opgenomen, ik heb de medewerker dringend verzocht deze subwoofer klaar te zetten en gevraagd waarom ik geen reactie krijg. Sorry, we hadden het druk! was het antwoord. Niet nagekeken/ gerepareerde subwoofer opgehaald en deze word nu elders nagekeken. Wil je service/garantie…Hou er tenslotte rekening mee dat iets defect kan gaan!! Vergeet Bartels!!!!!!!! Doe geen zaken met deze winkel.!! Wijze les…. Lees de Google reviews, deze zijn namelijk beter betrouwbaar dan die van de winkel zelf.

0
Anonymous
07-13-2023 21:16

Zocht online naar dynaudio speakers en had Bartels in de aanbieding, heb ze besteld en waren snel geleverd. Ben er blij mee en erg goed geluid! Nog paar vragen gehad en werden keurig beantwoord nadien. Zeer aan te bevelen. Gr Ben uit Mijdrecht

0

Related Places

Online webwinkel | Schaapje Schaapje...

Vlotbrugweg 8, 1332 AH Almere, Nederland

80841
1
C.'t Lam Haarden en Kachels

Bazeldijk 19, 4231 ZB Meerkerk, Nederland

6090
0
Beter Bed Sliedrecht

Leeghwaterstraat 97, 3364 AE Sliedrecht, Nederland

37305
0
Carpetright Culemborg

Anthonie van Diemenstraat 10, 4104 AE Culemborg, Nederland

6411
0
IShop University Of Groningen

Oude Kijk in Het Jatstraat 19, 9712 EA Groningen, Nederland

69904
4
Tyga Europe

Lankhorsterweg 13, 7951 PM Staphorst, Nederland

6883
0
SettieS

Wildenberg 29, 2716 NE Zoetermeer, Nederland

38675
0
Refill Ink

Wilhelminastraat 3-a, 2651 CC Berkel en Rodenrijs, Nederland

6157
0
Pallet voor Thuis

Bosmanskamp 75, 4191 MT Geldermalsen, Nederland

6030
0
Smartphone Express - Telefoon reparatie Tilburg

Jacques Oppenheimstraat 1a, 5042 NM Tilburg, Nederland

75331
5
Roy Store

Keppelseweg 21, 7031 AR Wehl, Nederland

5803
0
Tafelgoud

Folkingestraat 51, 9711 JV Groningen, Nederland

80254
7
Orange Copy House

Kinkerstraat 1, 1053 DB Amsterdam, Nederland

6356
0
Electronic Repair Rotterdam B.V.

Anthonetta Kuijlstraat 15, 3066 GS Rotterdam, Nederland

71505
6
Your Inkstation Barneveld

Langstraat 101, 3771 BD Barneveld, Nederland

5591
0
Point 2 RU