loader

Audiovolt 🇳🇱

Audiovolt
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
11-11-2023 15:48

Vandaag langs geweest bij AUDIOVOLT met een technische vraag over een appel car play apparaat. Al snel was duidelijk dat goedkoop duurkoop was. Meteen naar hun advies geluisterd, hun appel CarPlay bekeken en de beslissing was daar, apparaat retour en bij AUDIOVOLT een nieuwe gekocht. Super advies gekregen bij het monteren en alles werkte binnen 5 minuten. Wat een top service. Was ik bijna twee dagen bezig geweest voor mijn zoon om dat vorige rotding aan de praat te krijgen ;) is het nu in vijf minuten geregeld. Nooit meer anders :) AUDIOVOLT !!

0
Anonymous
11-10-2023 16:35

Meerdere keren bij Audiovolt besteld. Ook meerdere keren contact gehad via telefoon, mail en chatfunctie op de website. In al het contact zijn zij goed bereikbaar en reageren zij snel. Pruducten worden daarnaast snel geleverd en men denkt graag mee met de beste oplossing. Bij mijn voertuig had ik zelf de verkeerde adapter besteld, dit werd door de medewerkers opgemerkt voor het verzenden, waarop zij direct contact met mij opnamen. Klasse!

0
Anonymous
09-28-2023 20:57

Tot nu toe superservice!!! Snelle levering; snelle reacties bij vragen. Kundig. Demontagesleuteltjes er keurig bijgeleverd.... Nu nog installeren ;). Update na installatie: Kon een aansluiting niet vinden. Mailcontact. Direct antwoord! Gasten weten waar ze over praten. Systeem werkt perfect!! Apple Carplay in m’n A5 uit 2011 😀.

0
Anonymous
09-06-2023 20:57

Super tevreden met mijn bestelling voor mijn auto. Aanvankelijk is er het verkeerde inbouw paneel geleverd (bevestigingspunten op achterzijde klopte niet), waarna er direct actie is ondernomen om de juiste te leveren. Advies over de juiste tussenkabels, DAB-antenne en stuurbediening, alles tip-top in orde. Enige punt van 'kritiek' is dat de email communicatie prettiger zou zijn als er een (voor-)naam onder de mails staat. Dan weet je als klant met wie je communiceert. Vooral handig als je daarna telefonisch wilt overleggen. Ik vind dat persoonlijk gewoon prettiger communiceren.

0
Anonymous
07-08-2023 15:11

Super fijne service. Na een nieuw frame te hebben besteld begonnen mijn vriend en ik vol goede moed aan het inbouwen van onze radio. Dit bleek echter meer gedoe dan we van te voren hadden bedacht. Na een aantal telefoontjes, mailtjes en super geduldige uitleg, hebben we toch besloten om langs te gaan. Vooral omdat wij totaal door onze eigen schuld vast liepen in alle kabels. Eenmaal aangekomen heeft een van de 2 heren ons nogmaals super geduldig geholpen met al onze vragen. Kortom nogmaals super bedankt voor de geweldige service!

0
Anonymous
06-15-2023 13:40

2dehands radio gekocht van iemand die van audiovolt kwam. Helaas werkte de stuurbediening niet. Dus even naar audiovolt gereden (+-2,5u) rijden vanuit belgië. Warm ontvangen en wat een service ! Direct iemand mee gaan kijken en was op 5minuten opgelost mits andere stekkers daarbij nog veel uitleg gekregen! Zelf tot in detail uitgelegd hoe ik de achteruitrij camera moest instaleren. Ik weet zeker dat mijn volgende radio van audiovolt komt ! Topkwaliteit en TOP service !

0
Anonymous
06-09-2023 18:31

Vorige maand een CarPlay systeem gekocht en om de hoek bij Car Deluxe laten inbouwen. Ik plaats bewust nu pas een review om het systeem te kunnen beoordelen. Ik ben er zeer tevreden mee. Ook de klantvriendelijkheid en service is perfect van AudioVolt en ook van CarDeluxe. Ik had wel de zelfde dag al een probleempje dat het scherm op zwart ging. Direct gebeld met AudioVolt en kreeg via WeTransfer een bestand om het systeem te te updaten, daarna werkte het systeem perfect. Wil als advies meegeven, update het systeem voordat je hem verkoopt. Het was best wel een gedoe, ik moest het bestand unzippen en op een USB zetten en de USB weer aansluiten om te updaten, dit ging wel een beetje moeizaam omdat ik dit nog nooit heb gedaan. Op zich geen probleem maar kan me voorstellen dat het iemand anders niet lukt. Het zou zonde zijn om weer 1 uur heen en 1 uur terug te moeten rijden voor een update. Het voordeel is dat CarPlay draadloos verbinding maakt. Maar ik vind dat het wel iets te lang duurt voordat er verbinding is, bedraad zowel onbedraad. Stuurwiebediening werkt niet helemaal. Stembediening via Siri kan je activeren, mute knop werkt en het volume harder en zachter, dat is het. Je kan dus NIET de pijl toetsen gebruiken om een nummer te skippen. Dit vind ik een ERG gemis, heel erg jammer. nu moet je dit via het scherm zelf doen, wat ik best wel een moeite vind omdat de middenconsole op een grotere afstand zit als bij een personenwagen. En als je de navigatie op grootscherm heb staan dan zijn de knoppen niet beschikbaar, dan ben je verplicht de navigatie op half scherm te zetten waardoor je weer de duidelijke instructies mis. Nu doe ik dit dan weer via mij iPhone zelf, deze heb ik bedraad in een houder binnen handbereik. Maar het had prettiger geweest als dit via de stuurbediening kon, hopelijk komt hier snel een software update voor?! Ik luister bijna altijd Spotify en gebruik de navigatie via kaarten van Apple of via Flitmeister. Wat ik ook erg jammer vind is dat je het volume niet afzonderlijk van elkaar kan regelen. Soms heb ik geen zin in harde muziek maar juist als achtergrond, maar dan kan ik de navigatie ook haast niet meer horen. Hierover ook contact gehad en werd gezegd dat je dit op je iPhone zelf kan instellen. NIET dus, dat kan helemaal niet meer als je phone is verbonden met CarPlay. Erg jammer. Vorige week is het systeem vast gelopen en reageerde nergens meer op en een zwart scherm. Direct weer gebeld en kreeg het advies om het systeem te resetten. Heeft tot nu toe gewerkt en zonder problemen gewerkt. Al met al ben ik er zeer tevreden mee, de prijs is natuurlijk ook heel erg redelijk, heb er geen spijt van en neem de nadelen voor lief en kan het ieder adviseren.

0
Anonymous
05-12-2023 18:06

Inmiddels drie autoradio's met CarPlay, navigatie etc. bij Audiovolt gekocht. Stuk voor stuk prima apparaten, die doen wat ze beloven, voor een goede prijs. Klantenservice is top! Daar kwam ik bij de laatste radio achter die een defect bleek te hebben. Goede ondersteuning op afstand (telefonisch en via mail), en zonder gedoe een vervangend apparaat. Aanrader!

0

Related Places

Dacia Emmerich Autohaus Rolf Hüting

Arnheimer Str. 38, 46446 Emmerich am Rhein, Duitsland

22232
0
Autoservice KwikFit Den Haag

Neherkade 2024, 2028, 2521 RL Den Haag, Nederland

65071
7
Autoservice KwikFit Almere-Stad

Vlaardingenstraat 2, 1324 LC Almere, Nederland

69156
8
Hedin Automotive Den Haag - Ford (voorheen Stern)

Mercuriusweg 9, 2516 AW Den Haag, Nederland

61022
2
Chris Auto Hifi Center

Molenvliet 95, 3335 LH Zwijndrecht, Nederland

25413
0
Carglass

Zinkstraat 5, 1362 JX Almere, Nederland

7485
0
Stevent, méér dan een evenementenbureau

Burgemeester Huybenstraat 6, 6085 EV Horn, Nederland

32510
0
Autobedrijf Van Neerijnen

Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht, Nederland

49531
8
Reparatie Almelo

Singraven 68, 7608 BE Almelo, Nederland

41307
0
Feenstra Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 22, 2908 LC Capelle aan den IJssel, Nederland

6130
0
BBA Reman

Californiëdreef 19, 3565 BJ Utrecht, Nederland

63913
7
Autoservice KwikFit Rotterdam

Wevershoekstraat 578, 3083 CZ Rotterdam, Nederland

60559
8
CarpartsDirect.nl

Dobbeweteringstraat 5, 3044 GA Rotterdam, Nederland

30772
0
Triple Eye B.V.

Vaassenseweg 71, 8166 AT Emst, Nederland

6028
0
MaxiAxi.com

Bedrijvenpark Twente Noord 18, Almelo, Nederland

6118
0
Point 2 RU