loader

Ем комплект сервиз ЕООД 🇧🇬

Ем комплект сервиз ЕООД
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
10-14-2023 20:33

Никога повече ваш клиент! Хора, не ходете там никога, ще ви съдерат кожите! Продават масло за 90 лева, което на свободният базар, без отстъпки е макс. 60 лева. Да не говорим за другите консумативи, които са с 30% по-скъпи от магазина. Но иначе така да ти замажат очите ти правят 15% отстъпка. Да не говорим, че корите над двигателя са пльоснати просто така, както и малко излишни болтчета са ми оставили. Съжалявам, че не прочетох отзивите преди да отида при тях.

0
Anonymous
09-11-2023 14:50

Изключително бавно обслужване. За смяна на тампон на гърне ми казаха 10мин работа, съгласих се и останах да чакам час и двайсет минути.

0
Anonymous
06-24-2023 21:31

0 ЗВЕЗДИ! Изключително некомпетентни! Не ходете там за нищо на света, особено с висок клас автомобил! Сменя се всичко наред, без да се установи наистина дали е за смяна! Страшно текучество на вътрешни кадри- самите монтьори постоянно се присмиват и коментират с клиентите за частите, които приемчиците са им казали да сменят, а те не са за смяна. Супер обиграни измамници, пресират с време - всичко да стане сега на момента, без да даде информация защо и какво е за необходима смяна. Почти всички ремонти, които сме извършили там са ужасни и много бързо след това всичко направено пак се разваля! Гледа се единствено в портфейла на клиента! Нищо друго не ги интересува в този сервиз! При плащане ви се дава разписка А4 формат уж официална с логото на сервиза - БЕЗ КАСОВ БОН! АКО ИМА ИСТИНСКИ ИНСТИТУЦИИ В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ И ДА НАПРАВЯТ НЕОБХОДИМИТЕ ПРОВЕРКИ НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!

0
Anonymous
05-09-2023 19:22

След два пълни прегледа на спирачната система и два безбожно скъпи ремонта в рамките на 2 месеца (коментара на цената е от други автомонтьори) днес ми върнаха колата от технически преглед именно заради спирачки. Забравих да спомена, че след първия ремонт спирачките ми отказаха в един завой и е цяло чудо че овладях колата и не излетях и се върнах при тях с цел рекламация. Приемчика направо се направи, че не ме е чул ами решиха че ще ми вземат още едни 600 лв. Днес на техническия казаха, че задните спирачки са в трагично състояние, не зацепват добре и има голяма разлика между двете колела. След две пълни диагностики и подмяна на куп компоненти по системата? И излизате уж спокойни, че всичко трябва да е наред. Хич не им пука дали няма да се утрепете , важното е, че за ви взели прескъпо за некачествен ремонт и псевдо диагностика. Никога повече няма да стъпя там

0
Anonymous
05-07-2023 03:05

Ако можех да дам 0 звезди, щях. Не пиша ревюта, освен ако не съм истински разочарован или впечатлен. Две коли докарахме. Оставихме куп пари - общо колкото за нова кола. Едната кола - все едно не е ремонтирана. Трябваше да се сменят накладки, да се оправи ръчна, смяна на носачи. Автомобилът беше много зле. И все още е - страхотно. От сервиза казват, че проблем няма, разбира се. С втората кола нещата загрубяха истински. Беше за смяна на съединител. Удоволствието ми излезе, разбира се, много солено. Върнаха ми колата с изкривена ламарина на предния елемент на калника. Очевидно нещо е натиснало или паднало върху колата, докато е била с отворен капак. Разбира се отговорът беше а, това си беше така.... И ако това не е достатъчно, днес, след близо 7хил. километра СПОКОЙНО каране на автомобила, сменям съединител, защото скоростния лост спря да влиза. От сервиза, в който закарах колата (който не е ЕМ Комплект, защото там никога вече няма да стъпя), ми казаха, че съединителят е заминал. Как заминава съединител за 7хил. километра спокойно каране?

0
Anonymous
04-29-2023 04:32

Ползвал съм услугите на компанията в Дружба. Изключително ме разочарова един от служителите в Павлово. МОТОРЪТ ми прегря и отбих до тях да си купя антифриз. Казаха, че го нямат наличен и ще дойде до час и ще се обадят. Не се обадиха, аз го направих макар и по-късно, купих го - чудесно. За мен, като човек работещ в сферата на услугите е неприемливо като ТВОЙ КЛИЕНТ да не ме допуснеш да премина през паркинга ти, за да не ти мачкам асфалта. Пълна подигравка е да караш някой на 40 градуса да обикаля защото не си на кеф!

0
Anonymous
04-20-2023 12:29

Посещаването на този сервиз беше най-голямата грешка. Кракът ми никога няма повече да стъпи при вас! Закарах моята опел кораса с молба да й се сменят накладките , амортисьорите, лагери и да ми оправи ръчната спирачка. За скромната сума от 1300лв аз получих обратно колата си скърцаща, не можеща да спира плавно и с неработеща ръчна спирачка! След връщане на рекламация отново нищо не се подобри. Единствено получихме грубо и невъзпитано отношение обратно. Искам да ви попитам как не ви е срам да лъжете и мамите хората и най-вече да се гаврите със спирачките на колата, за да изкрате някой лев вповече. Как не ви е срам!? Спирачките са най-важната част на колата, ами ако ми откажат спирачките какво правя!? По-добре да не мога да тръгна с колата отколкото да не мога да спирам с колата. Вие сте за затвор и за съд! Нека всеки, който прочете това ревю да вземе моя съвет и да бяга далеч от този сервиз! Потресена съм от грозното и грубо отношение и некомпетентната ви работа! Лъжци!

0
Anonymous
02-23-2023 07:35

Днес посетих сервиза с желанието да сменя предни/задни накладки и преглед на ходова част с идеята да се отстранят и проблеми по нея. Бях посрещнат от приемчик, който разпределяше всички влизащи коли в паркинга на сервиза. Попита ме какво искам да се направи и му отговорих написаното по - горе. Насочи ме към клетка 6. След малко дойде и отново изговорихме какво искам да се направи/прегледа по автомобила - накладки и ходова част. Той набързо погледна дисковете с фенер от мобилния си телефон и веднага ми каза, че дисковете са заминали и няма как да им сложи накладки, нямало да има смисъл. За ходовата част ще я погледнат и върнат обаждане. Тогава му казах, че държа само накладки да се сменят и отново получих същия отговор от негова страна, като прибавим, че след това ми каза да отида до магазина им за части и да ми кажат колко ще струват комплект накладки - предни/задни и два предни диска. Като получа сумата - ще се разберем. Ок, послушах го, отидох, получих оферта от 330лв. и се върнах при него. Казах му, че цената ми е висока, защото това е оборотен автомобил и скоро няма да се кара активно, но накладките страшно много стържат и затова искам да се сменят. Приемчикът отново каза, че няма как да стане само накладки и щом колата няма да я карам скоро да продължа да си я карам така. Повторих му, че накладките са доста зле и попитах за 100-тен път, няма ли как само накладки? Отговорът беше - не и че мога да си я карам така, щом смятам да не я карам и учтиво ме изпрати да си ходя. Ок, казах, и си тръгнах. Защо не се вслушах в експертното му мнение, ще се запитате? Защото преди два дни, приятел дойде да гледа колата по друг проблем (той е майстор) и ми каза, че накладките са доста зле и са за смяна. Установи го и той след пробно каране. Погледна дисковете и каза, че има живот в тях, но ако не сменя съвсем скоро накладките - ще съсипя дисковете и ще се наложи и тях да сменя. След неговия съвет колата не е карана повече от 5км. Това реших да го спестя на приемчика, за да видя какъв е толкова проблемът на тези дискове. Стана ми ясно, че не им се занимава за 100 - 200лв. да затварят цял стенд, но забравиха, че имам и ходова част, която трябваше да прегледат, а там има също проблем. Във всички случаи пак щяха да ми вземат парите, които си бяха наумили да получат като минимум, но трябва и малко акъл, а не само да лъжеш клиента, за да му вземеш парите. Впоследствие, след като си тръгнах, намерих друг сервиз и ми смениха накладките, нищо не казаха за дисковете и колата в момента спира перфектно! Лошото в случая е, че преди седмица/две същата кола беше в този сервиз за смяна на масло и стартер. Останах доволен и реших отново да се доверя на тях. Е, драги ЕМ Комплект, няма да се доверя повече на никой ваш сервиз и с радост ще споделям, че не ви препоръчвам, когато ми поискат препоръка за сервиз.

0

Related Places

Автосервиз PEYCH - Ремонт и рециклиране на хидравлични рейки и помпи в Пловдив

ул. „Владая“ 8, 4006 Източна промишлена зона, Пловдив, България

64680
8
Автосервиз Electric Cars Бургас / Пътна Помощ Бургас

ул. 5ти километър 18, 8000 Бургас, България

70073
0
Томов 59 | Автосервиз София | Смяна на масла, филтри и гуми

ул. „Васил Петлешков“ 26, 1510 ж.к. Хаджи Димитър, София, България

80507
8
Автосервиз ПЛАСИМАР

Unnamed Road, 9009, 9009 Запад, Варна, България

76825
8
Автосервиз Ню Ентри Ауто

бул. „Цар Освободител“ 2007, 9027 ж.к. Възраждане I, Варна, България

76721
6
Автосервиз и Авточасти "Ауто Виста" ЕООД

Pit Stop 69, 6100 Казанлък, България

6066
0
Автогазови уредби - Нитааутогаз ЕООД

СеверВладислав Варненчик, бул. „Цар Освободител“ 232, 9023 Варна, България

36956
0
Пит Стоп Ауто - София Автосервиз Тойота и Лексус

НПЗ ИзтокМладост, ул. „инж. Георги Белов“ 5, 1138 София, България

5696
0
autoservicebp | Автосервиз Хаджи Димитър

ул. „Константин Стоилов“, 1202 НПЗ Хаджи Димитър, София, България

80192
0
ProFix Garage

ул. „Рогошко шосе“ 1, 4003 Северна промишлена зона, Пловдив, България

76383
3
КИДОКАР ООД

Бл. „Кукленско шосе“ 17, 4004 Южна промишлена зона, Пловдив, България

76146
8
автосервиз АДИНОР

ул. Владимир Вазов 12, 8002 Южна промишлена зона, Бургас, България

78669
1
Ауспуси ПРЕМИУМ (ПАРТИМПОРТ)

бул. „Христо Смирненски“ 147, 9009 ж.к. Изгрев, Варна, България

73740
8
RAYO Service LTD

Западна промишлена зона, бул. „Никола Габровски“ 75, 5002 Велико Търново, България

67255
0
автосервиз

ул. „Крайезерна“ 113, 8001 Северна промишлена зона, Бургас, България

69273
0
Point 2 RU