loader

Мебелна Борса Никеа 🇧🇬

Мебелна Борса Никеа
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
11-19-2023 18:38

Некоректен тъговец!!! Поръчката бе направена на 04-ти август 2019, но след 70 дни напразно чакане беше отменена на 14-ти октомври. Никаква обратна връзка, никаква информация от страна на служителите. До 56-я ден имаше 4-ри разговора със служители. Два на място в магазина и два по телефона. Въпреки тях не получих нито една дата за доставка, като те никога не върнаха телефонно обаждане въпреки многократните си обещания. Отговорите бяха, другата седмица; по-другата седмица; не знаем. Първото обаждане от тяхна страна дойде на 56-тия ден, и то след инициирана проверка от страна на лизинговата компания. Безумно и нагло обаждане, в което без грам извинение или неудобство заявиха, че няма да изпълнят договора в срок и цялост. Щели да доставят мебелите в края на октомври или ноември и тн. После ново безумие, да ги достявали на етапи, отново без ангажимент за срок, което отказах и разговора приключи. Почти веднага след това последва ново обаждане, с много груб тон с въпроси защо искам точно тези мебели(които съм поръчал), те биха могли да достават други...някога. Не като тези от поръчката разбира се. В крайна сметка договора беше развален. Не препоръчвам този търговец при никакви обстоятелсва!! ПП. На бланката, която бе написан договора беше указано, че има срок за изработка 30 работни дни. На гърба на бланката е указано, че срока за доставка е един календарен месец, който започва да тече след изтичане на срока за изработка! Въпреки предостатъчните 70 дни , резултата е неизпълнена поръчка.

0
Anonymous
09-12-2023 09:57

Изключително некоректни! Обажданията на потребителя са важни за тях, но са толкова претоварени, че никога не отговарят на обаждането, както и на имейлите! В случай че не отговорят на третия ми имейл, смятам да потърся помощта на Комисията за защита на потребителите. Моята доставка се бави вече 1 месец, но никой не се е свързал с мен, за да ме информира ще се осъществи ли доставка, след като съм предплатила повече от половината сума.

0
Anonymous
09-09-2023 00:51

Здравейте, Исках и аз да изкажа мнението си относно така наречената борса Никеа. Първо каква борса е това, при положение че няма нищо налично. Второ лъжат и се държат грубо сякаш те ще ти платят поръчката. Трето слагат ниски цени и промоции на стока която дори не е налична и не се знае някога ще я има ли налична. Четвърто срокове за тях няма, нищо от написаното в договора не е истина (30 дни изработка и доставка) ще има да чакаме! Аз лично сглупих и поръчах от горе назованата фирма и след 5 месеца от цял комплект спалня все още имам само един матрак, който се наложи да си изпрося да ми бъде пратен с куриер, след около 30 проведени разговора от около 4 различни телефонни номера, защото си записват номерата и спират да ти вдигат, тъй като са толкова некомпетентни, че даже и не знаят как да ти замажат очите. Какво да ви кажа пълна пародия на борса, мъка, мъка и от двете страни. Пожелавам късмет на всеки захванал се с така наречените НИКЕА ПЛОВДИВ!!! PS: Звездата е, за да мога да коментирам, реално заслужават -10

0
Anonymous
08-13-2023 10:59

С една дума - ТРАГЕДИЯ! Няма такова обслужване по български! Могат да ти стопят нервите, колкото и железни да са те! Казусът в подобен на тези, които други хорат пишат - огромни забавяния в поръчката (3 месеца за едно портманто!), компенсирани с липсващи елементи при доставката, наранени и ударени артикули, безочливи опити на служителите да преговарят да подменят с друга модел артикули, да ги отремонтират със спрейче и като за капак да дадат бонусче - шибана Тед възглавница и да си затворим очите на рекламацията. После още 2 месеца чакане за рекламация и голям зор докато се случи. През всичкото това време (6 месеца - септември-февруари) са навъртени стотици телефонни разговори с всякакви служители (знам им цялата фирмичка), десетки мейли и много много загубено време и скъсани нерви! Дори фирмите производители са вдигнали ръце от тях и не желаят да се занимават с тях! Говорил съм с русенски фирми, които го казват. ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА НЯМА ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ТОЗИ МАГАЗИН!

0
Anonymous
07-28-2023 16:05

Няма такава фирма, кошмар! Поръчваш си продукт, консултантите седят и ти се мръщят и зъбят, все едно не си изкарват заплатите от продажбите! Дават ти срок на доставка, уж де! На 22 ноември съм направила поръчка, днес е 8 февруари, неколкократно се обаждах и питах какво става с поръчката ми! Отговорите бяха, че все още се води в процес на изработка. Днес отидох на място да видя за какво става въпрос и въобще ще имам ли съответната мебел, която съм поръчала. Беше ми обявено, че стоката била пристигнала, но не била отговаряла на изискванията и я били върнали. Питам кога се е случило това, обясниха ми че било миналата седмица, а аз лично точно тогава говорих тъкмо 3 пъти по телефона. Попитах момичето защо лъже, при положение че съм звъняла, не знаеше какво да ми каже! На това отгоре и карат персонала да лъже клиентите! Съответно си гоня и интересите, при неспазване на договор от тяхна страна са длъжни по закон да ти платят обезщетение! Обезщетението, което евентуално ми предлагат е ваучер за следваща покупка, който няма да използвам и им го казах директно в очите, че повече като клиент няма да ме видят! Евентуално като дойдела стоката, а това щяло да стане евентуално пак в края на месеца, сме щяли да се пазарим! Съответно пък мен не са ме хванали в гората, така че от утре ще бъдат предадени на Комисията за защита на потребителите! Не съм първата, която им се е вързала, така че ако имате излишни нерви за лекуване може и да се пробвате.

0
Anonymous
07-16-2023 04:26

Спасете парите и нервите си! Не пазарувайте нищо от тази фирма! Стоките им са от най-ниското качество но не и ниски като цена. Доставката се бави повече от 2 месеца и накрая пристига с увредени и липсващи детайли за които трябва допълнително да се разправяте с тези некадърници. При втората рекламация на некачествената подматрачна рамка спряха да ми вдигат телефона и не отговарят на мейлите. Единственият вариант е да прибегнете до първобитния метод с агресия на място да си търсите обещаната гаранция. Просто не пазарувайте нищо от тях за да им помогнем да фалират по-бързо.

0
Anonymous
07-09-2023 02:20

Поръчах диван. Той така й не дойде. Месеци след крайния срок, реших да се откажа от него и си купих друг от друго място. Като отидох да разваля договора - те се съгласиха. Казаха, че ще изплатят капарото което съм дал в рамките на 14 дни. Разбира се това не се случи. След като ходих на място ( защото както всички знаем, никой не вдига телефона който е обявен за support ), ми се обясни, че фирмата е в затруднение и няма как да ми върне капарото. При въпроса ми кога ще ми го върнат - не получих отговор а само вмятане, че може и никога да не си го получа. Фирмата оперира с парите на хората като банка. Извършва и допълнителни незаконни дейности ( пране на пари от незаконен бизнес ). Странното е, че шоурума съществува от години, а тази фирма от година процедира по този отвратителен начин. Вероятно собственика има чадър опънат от високите етажи на властта.

0
Anonymous
06-26-2023 22:04

Некоректни! Избягвайте! Компетентност на служителките на нивото на некомпетентните. Арогантни и безхаберни. Наличността на продуктите в Интернет сайта не отговаря на действителността. Направих поръчка септември 2019. Според фирмата срока на изпълнение на поръчката е 45 дни. Към днешна дата само част от поръчката ми е изпълнена и според информираността на служителките няма информация кога ще получа остатъка от поръчката си. Поръчвате продукт чрез сайта, който е в наличност, а се оказва, че нямат определения продукт в наличност и не могат да ми дадат никаква конкретна информация кога ще го имат, тъй като бил внос. Не зависело от тях. След повече от 20 обаждания, още толкова емейли на които рядко някой ще отговори( в зависимост от искането в емейла), и 5-6 лични посещения в магазина, успяхме да получим част от поръчката с 2 месеца закъснение. Управителя- под прикритие. Контакти с него- несъществуващи. По- голям шанс има да се стещнете с президента. Комуникация между звената в тяхната система на управление не съществува. Чудя се дали въобще имат един доволен клиент и как още съществуват като търговски обект. И как още не са затворили врати. Моят съвет като един от многото измамени клиенти, ИЗБЯГВАЙТЕ!

0

Related Places

МИПА

Шумен, до пазара, 9700 Шумен, България

24224
0
Кухни по Поръчка София

София център, бул. „Христо Ботев“ 118, 1000 София, България

16546
0
Мебели Верона

Бургас Център, ул. „Генерал Скобелев“ 10, 8000 Бургас, България

20404
0
Ивест Пловдив

бул. „6-ти Септември“ 231, 4006 Източна промишлена зона, Пловдив, България

79140
8
Ескалибур М - борса за мебелни материали и мебелна фабрика

ул. „Индустриална“ 33, 9701 Шумен, България

23424
0
МАГАЗИН ПЪЛНА КЪЩА

Център, ул. Св. княз Борис I 44, 5100 Горна Оряховица, България

18753
0
Тимбопарк ООД

ул. „Чепинско шосе“ 15, 1225 София, България

18518
0
Гиг 58

Южна промишлена зона, ул. „Цветан Зангов“ 36, 9701 Шумен, България

23206
0
NANI HOME Пловдив (цар Борис III) | Фирмен Магазин НАНИ (Матраци и Дивани)

бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 51, 4000 Център, Пловдив, България

66203
2
МЕБЕЛНА БОРСА ШУМЕН

9850 Велики Преслав, България

17038
0
Лукс мебели

Бл. „Кукленско шосе“ 17, 4000 Южна промишлена зона, Пловдив, България

65299
2
МЕБЕЛЕН САЛОН КЕДЪР

бул. „Ришки проход“ 205, 9701 Шумен, България

23952
0
Мебели МОНДО

Шумен Център, ул. „Цар Освободител“ 64, 9700 Шумен, България

22458
0
Мебели по поръчка М-Стил - Офис мебели - Производител

Научно-производствена зона Искър, ул. "Неделчо Бончев" 8, 1528 София, България

7159
0
Мебелни къщи Ralica

ж.к. Братя Миладинови 91, 8000 ж.к. Братя Миладинови, Бургас, България

59525
7
Point 2 RU