loader

УМБАЛ „Каспела“ 🇧🇬

УМБАЛ „Каспела“
  • 75153
  • https://www.kaspela.com/
  • ул. „София“ 64, 4001 ж.к. Христо Смирненски, Пловдив, България
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
11-01-2023 11:02

Edinstveno ocharovan ostanah ot ot ot otnoshenieto na doctor Djumerkova I I doctor Nacheva mnogo vnimatelni I dvete potresen ostanah ot komentara na zavejdashtastiq klinikata Im che zaradi obilnoto si izpotqvane koeto imam ot 3 mesetza sum bil v abstinentziq mi da mi bqhte napravili test za narkotitzi be profesore tzinichno otnoshenie pregled v hirurgichno otdelenie za podutina na rukata mi koeto imam ot blizo Godina povurhnostno bez nikakvo obqsnenie Sega veche e znachitelno po golqmo I bolezneno pregled v ung otdelenie jivi muki taka I nishto ne mi Kazaha Sega veche trudno disham I prehracvam kruv kak da vi se doverq otnovo dobro vpechatlenie mi napravi I doctor Hristov ot gastrenterologiqta mlad no mnogo kompetenten lekar

0
Anonymous
09-23-2023 07:52

Постъпих в гастроентерологично отделение на 21.06.2023. Прилична болница. Д-р Джумерска е коректна, внимателна и делова ! Много лошо впечатление ми направи сестрата която ми взе кръв за изследване. Бях надупчен 4 пъти: свивката лявата ръка, свивката на дясната ръка и два пъти от вените на горната страна на дланта. На едно от местата (където тя въртя иглата за да търси вената) получих значителен подкожен кръвоизлив. Личеше, че въпросната сестра няма опит и рутина при взимане на кръв. На 74 години и стотици взимания на кръв зад гърба си човек може да има правилна преценка за нещата. Това медицинско лице не трябва повече да се занимава с взимане на кръв и следва да бъде преназначено на друга длъжност !

0
Anonymous
09-18-2023 01:11

Искам да изкажа впечатленията си от лекарите в Ревматология, болница Каспела, и в частност от доктор Н.Тепелиев и екипа му. Те не са само мои, те са на всичките му пациенти, с които общувах. Няма такъв доктор! Всички сме очаровани от вниманието, търпението, ангажираността и компетентността на доктора! Била съм и в други болници, но такъв доктор не съм срещала! Отделя толкова внимание на всеки пациент, на всичките му въпроси, притеснения и т.н. Не знам дали въобще има такива доктори като него. Благодарности!

0
Anonymous
08-29-2023 03:53

Бях опериран от проф. Илия Йовчев и екипа му.Операцията беше сложна,но извършена с методичен професионализъм!Това са най-добрите доктори в цяла България! Познавам и други пациенти на Каспела които твърдят,че са излекувани без компромис! Бъдете живи и здрави още дълги години и да продължавате да връщате нормалния живот на пациентите си!

0
Anonymous
07-17-2023 14:11

МНОГО САМ БЛАГОДАРЕН ОТ БОЛНИЦАТА КАСПЕЛА И БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ ЧЕ ПОЛОЖЕХА УСИЛИЯ ВАРХО ЖИВОТАТ МИ И МИ СПАСИХА .НАИ ВЕЧИ САМ ДОВОЛЕН ОТ СВИЧКИТЕ ДОКТОРИ И ПРОФЕСОРИ ЗАШТОТО НАИСТЕ НА ТЕ ОБРАШТА ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ЗА ЖИВОТАТ ТИ И СА МНОГО ДОБРИ ЛЕКАРИ ВАВ ПРОФЕСИЯТА СИ СВЕКИ .АКО НЯКОИ ТАРСИ ДОБРИ ЛЕКАРИ И ДОЦЕНТИ ПОТАРСЕТЕ БОЛНИЦАТА КАСПЕЛА ПЛОДИВ.

0
Anonymous
06-26-2023 16:34

Преди време бях в унг отделението за една седмица. Впечатленията ми от персонала са в общи линии добри, с малки изключения. Лечението, което ми проведе д-р Диба беше ефективно и ми реши проблем, който ме мъчеше отдавна, за което винаги ще съм му благодарна. Условията в стаите са добри, храната е учудващо вкусна и разнообразна. Организацията и бумащинта за хоспитализация беше кошмарна, чакане цял ден и пълен хаос.

0
Anonymous
05-27-2023 13:22

Благодарности към екипа на УМБАЛКАСПЕЛА Изказвам искренната си сърдечна благодарност на ДОЦ.Д-Р БОЯН НОНЧЕВ и целия екип на ЕНДОКРИНОЛОГИЯ всички лекари, медицински сестри и санитари. Благодаря ви за високия професионализъм, изключителното внимание и сърдечното отношение. Пожелавам на целия колектив на клиниката здраве, радост и щастие. С уважение: Байрям Ариф

0
Anonymous
03-29-2023 12:53

Болницата е на ниво! Хигиената е без забележка. Въпреки цялата динамика и натовареност на лекарите и мед. служители- те винаги са с добро отношение към пациентите. Специални благодарности към доктор Кирил Гърбев - млад лекар за пример! Много мотивиран и съвестен, изключително внимателно извършва дейността си. Родното здравеопазване има остра нужда от такива млади кадри!

0

Related Places

Доц. д-р Михаил Табаков, д.м., Обща и лапароскопска хирургия

София център, бул. „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“ 15, 1431 София, България

6485
0
УМБАЛ „Александровска“

София център, ул. „св. Георги Софийски“ 1, 1431 София, България

6676
0
Първа Клиника по Хирургия

бул. „Пещерско шосе“ 66, етаж 7, 4001 Западна промишлена зона, Пловдив, България

74595
1
УМБАЛ „Еврохоспитал“ Пловдив

ул. „Коматевско шосе“ 79, 4004 Коматевско шосе, Пловдив, България

75380
8
УМБАЛ Софиямед

бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 16, 1797 НПЗ Дианабад, София, България

80912
8
Point 2 RU