loader

Хотел „България“ 🇧🇬

Хотел „България“
Maps

Categories

Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Write a review about the place

In order to write reviews, you must register and log in to the site.

log in
C
Your Banner Here

Any website visitor who has a BRONZE, GOLD subscription can place their banner here.

Anonymous
11-03-2023 18:45

Плюсове: Много хубав възстановен хотел, стаята беше прекрасна, банята също. Имат много красив бар в лобито. Осветлението беше много интересно и красиво в цялата стая, макар малко трудно да се ориентираш с кой бутон кое се включва. Местоположението е удобно, но трудно се намира място за паркиране, разполагат с много ограничен брой места ( може би не повече от 30 ) и в сезон би било невъзможно да се паркира. Шумно е , защото се намира на централна улица и постоянно има шум Недостатъци: Закуската не е впечатляваща с нищо по-различно от стандартната закуска в повечето хотели. По-скоро евтини продукти, гофретите например бяха полуфабрикат или нещо правено минал ден. Въпреки , че по резервационна система пише 15 лв за паркинг ме таксуваха 20 лв. Картите за стаите се използват и за асансьорите, но явно не винаги сработват както трябва. Спа-то ( което наклони везните в полза на този хотел) , освен че не беше кой знае колко голямо, беше с мръсна вода в басейна, много мръсна, много много мръсна. В същото време, водата в джакузито беше чиста, както и в малкото басейнче. Осветлението беше по-скоро като в гробница, почти абсолютна тъмнина. Барът в спа-то не работеше, въпреки че го е изграден. Парната им баня беше отлична, недостатък е че всеки клиент се пита дали ще посещава парна баня или сауна и трябва да си взима чип за достъп, със сигурност има решение да се заложи в картите за достъп за стаите и да се избегнат тези гривни. Обяснението от рецепция за достигане до СПА зоната беше смешно - натискайте там и пробвайте . Комплиментите които бяха оставени не бяха подредени и картончето беше сгъвано и мачкано... Най-вероятно струва не повече от 2 стотинки и биха могли да го сменят с ново, ако наистина искат да направят комплимент на някого. Не зная еднократните сапуни в стаята ли бяха специфични или водата, но се отмиваха невероятно трудно, ако е много мека водата има такъв ефект. Добавям снимка на басейна, но поради тъмнината долу е с ужасно качество и е възможно гугъл да я изтрие.

0
Anonymous
09-21-2023 05:41

Камериерките не са на ниво, недопустимо за 4-звезден хотел! Една от сервитьорките сутрин беше ежедневно намусена и доста неприветлива, другите бяха ок. Иначе стаята, душ-кабината, закуската и локацията на хотела са топ.

0
Anonymous
09-18-2023 13:32

Заглавие: Хотел България, Бургас - Перфектният избор за Вашата почивка Пристанището на комфорт и гостоприемство в сърцето на Бургас – хотел България неизменно привлича гости със своята неподражаема атмосфера, качествено обслужване и изискан комфорт. В момента, когато стъпите в хотела, Ви посреща приветлив и внимателен персонал, който се грижи за Вашето спокойствие и удобство през целия Ви престой. Регистрацията протича гладко и бързо, а хотелските стаи са просторни, чисти и обзаведени със всичко необходимо за Вашия комфорт. Стратегическото местоположение на хотела в непосредствена близост до центъра на града прави достъпа до местните забележителности, ресторанти и магазини изключително удобен. В близост са разположени и ключови транспортни връзки, което значително улеснява разглеждането на града. Хотел България предлага обширен избор от висококачествени услуги и удобства, включително впечатляващ ресторант с богато меню от българска и международна кухня. Независимо дали предпочитате традиционните български ястия или желаете да опитате нещо ново, ще бъдете очаровани от вкусовете и презентацията. За тези, които искат да се отдадат на релаксация след дълъг ден, спа центърът на хотела предлага широк спектър от процедури и терапии. Възможностите за забавление в хотела са безкрайни, с разнообразни програми и събития, които създават атмосфера на забавление и уют. Хотел България се отличава с отлично съотношение цена-качество, което го прави идеален избор за всякакъв вид пътувания - бизнес или удоволствие. Сигурен съм, че еднократният Ви престой тук ще Ви убеди да се върнете отново. Проведете почивката си в хотел България и се насладете на неповторимия дух на Бургас и топлото гостоприемство на хотела.

0
Anonymous
07-28-2023 06:38

Локацията е чудесна, след реновацията хотелът изглежда доста модернистичен и заедно с това уютен. На човек с опит в тази сфера прави впечатление, че въпреки прекрасната база, хотелът има нужда от по-сериозен мениджмънт на персонала. Не знам дали това е следствие на ниския сезон или друг фактор, но определено персоналът не е достатъчно ефективен, въпреки немалката си численост и видимата си любезност. Обедното меню в А ла карт ресторанта беше без забележки и изключително вкусно. Спа зоната беше пренаселена с деца оставени от родителите си да вилнеят без надзор.

0
Anonymous
05-26-2023 07:11

Огромен хотел в центъра на гр. Бургас. Прекрасно местоположение, наличен паркинг срещу допълнително заплащане. Стаите са малки, без тераси, но чисти и комфортно обзаведени. Много обилна закуска. СПА центъра в изненада. Чисто и поддържано, топла вода в басейна, страхотно джакузи.

0
Anonymous
05-05-2023 03:01

Хотела е прекрасен! Стайте са мн добри , изключително добре обурудвани и чисти! Конферентните зали са много хубави!Поздравления за тях! Но ресторанта е под всякаква критика! Храната е изключително зле....никаква фантазия зле приготвени ястия и никакво разнообразие....оправете кухнята и всичко ще бъде чудесно!

0
Anonymous
04-13-2023 12:08

Въоръжен с търпение , първо за паркиране след което за извозване на багажа по стълби и коридори, асистенция от персонала няма да получите. За звездите които има е пълно разочарование!!!

0
Anonymous
04-12-2023 19:14

Това е хотел, в който обслужването е на ниво, което трудно се намира на други места. Нашият престой в Хотел България бе приятен и релаксиращ, като по време на престоя се възползвахме и от допълнителните услуги, които се предлагат, в т.ч. ресторант, бар и козметик. В тази връзка бих искал да благодаря на Диди за невероятната ѝ вежливост и приветственост, както и на Мария за изключително професионалното и внимателно изпълненение на козметичните процедури. На финал, бих искал да споделя, че гледката към града и към морето, която имахме от нашата стая на 14-тия етаж беше един неочакван, но силно оценен плюс.

0

Related Places

Новел Сити

Акациите, ул. „Индустриална“ 56, 8002 Бургас, България

33152
0
Frame Bar & Food

Благоевград Център, ул. „Тракия“ 2А, 2700 Благоевград, България

6511
0
Ресторант “ЧЕВЕРМЕТО”

ул. „Екзарх Йосиф“ 3-7, 8000 Бургас Център, Бургас, България

78206
6
STANDBY BAR-SUSHI

Мол, бул. „Ситняково“ 48, 1505 Център, София, България

77886
1
БДС Балкански Деликатеси на Скара - НАТФИЗ

ул. „Георги С. Раковски“ 108, 1000 София център, София, България

69003
12
Бирария Камбаната

Район Западен, ул. „Мармарлийска“ 14, 5000 Велико Търново, България

7099
0
Мейд ин блу

ул. „Юрий Венелин“ 6, 1000 София център, София, България

79364
11
Хотел SPS

бул. „Освобождение“ 3, 4023 Тракия, Пловдив, България

80863
8
Restaurant Mykonos Plovdiv

бул. „6-ти Септември“ 1, 4000 Център, Пловдив, България

76885
10
Рибарска шатра

Крайбрежна алея, 9002 Приморски, Варна, България

72508
8
Хотел Бутик Сплендид

ул. „Братя Шкорпил“ 30, 9000 Варна Център, Варна, България

74398
5
VARNA STAR

ул. „Цани Гинчев“ 13, 9002 Варна Център, Варна, България

52527
0
Морско казино

Вход на морска градина, 9000 Приморски, Варна, България

73039
13
Рамана

ул. „Три уши“ 8, 1000 София център, София, България

79584
8
Скара На Дървени Въглища

ж.к. Разсадника - Коньовица, бул. „Александър Стамболийски“ 196, 1373 София, България

43671
8
Point 2 RU